Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Åk en mil, vinn en bil

  Anmäl dig här! Klicka nedan!

  Anmäl dig här!

  De senaste årens stora succé, återkommer ännu bättre i år!
  Långfredag 19:e april 2019

  Tävlingen är öppen för både skate & klassisk åkning

  Åsarna IK, Berners/VW och Storhogna Högfjällshotell & Spa bjuder in till två dagar med familjefest och skidåkning i centrum med en härlig mix av barn, ungdomar, motionärer samt flera elitåkare, både OS- och VM-guldmedaljörer. På långfredag 19:e april är det återigen dags för vinterns stora familjefest på Storhogna. Du åker själv eller tillsammans med hela familjen på en lätt milslinga.

  Alla som går i mål är med i utlottningen av en familjebil, en Golf Alltrack, till ett värde av 330 000 kr. Loppet på 10 km arrangeras av Åsarna IK i samarbete med Storhogna Högfjällshotell och Berners/VW. Tävlingen går på en lätt familjeslinga, från hotellet och upp på fjället i vacker högfjällsmiljö.

  Early bird!
  Anmäler du dig senast 10/3 kl 21.00 är du med på utlottning av
  * En weekend på Storhogna, värde 5.000 kr
  * Längdskidpaket från Fischer, värde 7.000 kr
  * 2 veckors fri hyrbil från VW och Berners, värde 7.000 kr
  Utlottning sker den 14/3 kl. 08.00
  Startavgift 400 kr.

  Familjefest
  Under dagen blir det festtält med mat och dryck, afterski, lekar, tävlingar, barnområde, lotterier, musikunderhållning och massor av familjeskoj. Givetvis finns även vallaservice, längdskiduthyrning och försäljning på plats. Gratis bussar kommer att gå från Björnrike, Vemdalen, Vemdalsskalet, Klövsjö och Svenstavik.

  Välkomna till årets familjefest i Storhogna!

  Information

  Första start kl 11.00
  Torsdagkväll till kl 22.00 kan man hämta ut nummerlappar, ta en öl, äta en bit mat, lämna skidor för vallning och mingla med leverantörer i vårt Sport & Eventhus.
  Familjefesten toppas med utlottning av en familjebil - VW Golf Alltrack värde 330.000 kr. Utlottning av bilen är kl 15.00, därefter fortsätter afterskin till kl 17.30.

  Pdf att skriva ut