Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Höstlov

  Höstlovspaket Fredag-söndag

  Välkomna till en härlig höstweekend! Vi tar hand om barnen och gör massor av roliga och äventyrliga aktiviteter, medan de vuxna kopplar av med stora mat- och spaupplevelser. Ett veckoslut med fokus på barnen! Massor av roliga upptåg som t ex. skattjakt, minifyrhjulingar, fisketävling, ponnyridning, filmvisning, pingis & barnyoga. De vuxna har möjlighet att delta i vårt wellnessprogram och njuta av höstfjället.

  Pris per familj & 2 dygn, 2 vuxna & 2 barn (0-7 år) i familjerum,
  6.460:- gäller 2 dygn perioden 1/11-3/11
  Barn 8-12 år 900:-/barn
  Ungdomar 13-15 år 1780:- inklusive 3-rättersmeny


  (med reservation för ev ändringar)

  Höstlovspaket som pdf

  För 195:-/dag är barnen välkomna att äta samma meny som de vuxna.

  I vistelsen ingår halvpension, frukost & 3-rätters supé/buffé
  (barnmeny till barnen upp till 12 år).

  Som vår gäst har du fri tillgång till våra  instruktörsledda wellnessprogram med upp till 4 pass per dag, samt pool, bubbelpool och bastu. Vill du beställa spa-behandlingar, vänligen kontakta vår spasalong i god tid för att få just de behandlingar och tider som du önskar. Kom även ihåg att ta med bad och träningskläder! Under vistelsen ingår badrock och tofflor.

  För mer information och bokning kontakta oss!
  Tel. 0682-41 30 30 eller [email protected] com

  Storhogna högfjällshotell & Spa är vackert beläget vid underbara fjäll i Vemdalen. Njut i vårt prisbelönta spa, god mat och umgänge. Utanför dörren väntar skidbackar och längdspår som under sommaren är sagolika vandringleder. Varje kväll serverar vårt ambitiösa kök en fjällinspirerad 3-rätters supé/buffé i den vackra vinterträdgården.

  Varmt välkomna till fjälls!

  Bokningsvillkor