Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Sköna Helg

  Gör ett avbrott i vardagen och unna dig en helg med skönt spa-liv, god mat och avkoppling. En upplevelse som ger avtryck i vardagen.

  I priset ingår 2 dygn med vår fjällinspirerande frukostbuffé, lunch & 3-rätters supé/buffé samt 1 valfri behandling 60 min och 1 valfri behandling 30 min.

  Det är viktigt att du kontaktar oss i god tid och bokar dina spabehandlingar för att få tider och behandlingar som passar dig. 

  Som vår gäst har du fri tillgång till vårt wellnessprogram med upp till 4 pass per dag, samt pool, bubbelpool och bastu. Vill du beställa extra spa-behandlingar, vänligen kontakta vår spasalong i god tid för att få just de behandlingar och tider som du önskar. Kom även ihåg att ta med bad och träningskläder! Under vistelsen ingår badrock och tofflor.
   
  Pris från: 4 240:-/pers i dubbelrum

  För mer information och bokning kontakta oss!
  Tel. 0682-41 30 30 eller [email protected] com

  Välkommen till fjälls!

  Storhogna högfjällshotell & Spa är vackert beläget vid underbara fjäll i Vemdalen. Njut i vårt prisbelönta spa, god mat och umgänge. Utanför dörren väntar skidbackar och längdspår som under sommaren är sagolika vandringsleder. Varje kväll serverar vårt ambitiösa kök en fjällinspirerad 3-rättersmiddag i den vackra vinterträdgården.

  Bokningsvillkor