Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Vasaloppsläger 17-19/1

  Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är sedan 2006 ett officiellt Vasaloppscenter
  inom både längdåkning och löpning.

  En unik möjlighet att träna längdåkning tillsammans med elitlängdåkare som inspirerar dig att bli en bättre låkare. På våra Vasaloppsläger finns en eller flera av Sveriges Vasaloppsvinnare på plats. De ger dig sina bästa tränings- och tekniktips inför Vasaloppet samt delar med sig av vallatips och kostråd. 
   

  Vasaloppsläger 17-19/1 2020 
  Vasaloppsvinnare är huvudinstruktör!

  Detta ingår för dig som bor på hotellet:
  Logi med helpension, tränare, föreläsningar samt bad och bastu.

  Fredag-söndag, pris/person & läger 4 720:- (ord 5 720:-).

  Detta ingår för dig som har eget boende:
  Program enligt nedan förutom Frukost & middag

  Fredag-söndag, pris/person & läger 3 500:-

  Program från 18-20 jan 2019

  Vasaloppsläger som pdf

  Storhogna Högfjällshotell samarbetar för närvarande med följande Vasalopps/ OS-vinnare: Jan Ottosson, Anna Olsson, Peter Göransson, Sofia Lindh och Henrik Eriksson.

  En personlig Vasaloppscoach
  Boka någon av våra Vasaloppsvinnare som personlig coach som tränar med dig, coachar på distans och slutligen kör hela Vasaloppet med dig från start till mål.

  Vasaloppsläger för Företag och grupper
  Boka ett eget längdträningsläger, företag eller privat grupp. Vi specialdesignar ett upplägg efter önskemål och behov. Se erbjudande

  Som vår gäst har du fri tillgång till våra instruktörsledda wellnessprogram med upp till 4 pass per dag, samt pool, bubbelpool och bastu. Vill du beställa spa-behandlingar, vänligen kontakta vår spasalong i god tid för att få just de behandlingar och tider som du önskar. Under vistelsen ingår badrock och tofflor.

  Boka på tel. 0682-41 30 30 eller [email protected]

  Välkommen till fjälls!

  Storhogna högfjällshotell & Spa är vackert beläget vid underbara fjäll i Vemdalen. Njut i vårt prisbelönta spa, god mat och umgänge. Utanför dörren väntar skidbackar och längdspår som under sommaren är sagolika vandringleder. Varje kväll serverar vårt ambitiösa kök en fjällinspirerad 3-rätters supé/buffé i den vackra vinterträdgården.


  Bokningsvillkor