Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Vasaloppsläger 17-19/1

  Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är sedan 2006 ett officiellt Vasaloppscenter inom både längdskidåkning och löpning.

  En unik möjlighet att träna längdåkning med elitåkare som inspirerar dig att bli en bättre längdåkare. På våra Vasaloppsläger finns en eller flera Vasaloppsvinnare på plats som ger sina bästa tränings- och tekniktips inför Vasaloppet och delar med sig av vallatips och kostråd. 

  Vasaloppsläger 17-19/1 2020 

  Vasaloppsvinnare Jan Ottosson är huvudinstruktör!
  Jan Ottosson har tävlat för Åsarna IK och svenska landslaget. Han har vunnit två OS-guld i stafett (1984/1988), en sjätteplats på 50km vid OS 1988 och på 15km vid VM 1991, åtta individuella SM-guld, tio SM-guld i stafett och 37 SM-guld i lag. I världscupsammanhang har Ottosson fem pallplatser, varav en seger.

  Ottosson har vid inte mindre än fyra tillfällen (1989, 1991, 1992, 1994) vunnit Vasaloppet. I samband med de segrarna blev Ottosson känd som "Dynamit-Otto".

  I Vasaloppsläger ngår :
  Logi med helpension, tränare, föreläsningar samt bad och bastu.
  Fredag-söndag, pris/person från 4 720:- (ord 5 720:-).

  För dig med eget boende:
  Program enligt nedan förutom frukost & middag
  Fredag-söndag, pris 3 500:-

  Program 2020
  Vasaloppsläger som pdf

  För mer information och bokning:
  0682-413030[email protected] com

  Som vår gäst har du fri tillgång till pool & bastu samt instruktörsledda tränings/avslappningspass. I vistelsen ingår badrock och tofflor.

  Spabehandlingar

  Se och boka våra behandlingar här

  Mer om Vasaloppsträning

  En personlig Vasaloppscoach hela vägen i mål!
  Boka en Vasaloppsvinnare som tränar med dig, coachar på distans och slutligen kör hela Vasaloppet med dig från start till mål. Kontakta bokningen för mer information!

  Vasaloppsläger för Företag och grupper
  Boka ett eget längdträningsläger, företag eller privat grupp. Vi specialdesignar ett upplägg efter önskemål och behov. Se erbjudande

  Välkommen till fjälls!

  Storhogna högfjällshotell & Spa är vackert beläget vid underbara fjäll i Vemdalen. Njut i vårt prisbelönta spa, god mat och umgänge. Utanför dörren väntar skidbackar och längdspår som under sommaren är sagolika vandringleder. Varje kväll serverar vårt ambitiösa kök en fjällinspirerad 3-rättersmiddag i vinterträdgården.

   

  Bokningsvillkor