Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Vasaloppsläger 17-19/1

  Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är sedan 2006 ett officiellt Vasaloppscenter
  inom både längdåkning och löpning.

  En unik möjlighet att träna längdåkning tillsammans med elitåkare som inspirerar dig att bli en bättre längdåkare. På våra Vasaloppsläger finns en eller flera av våra svenska Vasaloppsvinnare på plats. De ger dig sina bästa tränings- och tekniktips inför Vasaloppet och delar med sig av vallatips och kostråd. 
   

  Vasaloppsläger 17-19/1 2020 
  Vasaloppsvinnare Jan Ottosson är huvudinstruktör!
  Jan Ottosson har tävlat för Åsarna IK och svenska landslaget. Han har vunnit två OS-guld i stafett (1984och 1988), en sjätteplats på 50 km vid OS 1988, en sjätteplats på 15 km vid VM 1991, åtta individuella SM-guld, tio SM-guld i stafett och 37 SM-guld i lag. I världscupsammanhang har Ottosson fem pallplatser, varav en seger.

  Ottosson har vid inte mindre än fyra tillfällen (1989, 1991, 1992, 1994) vunnit Vasaloppet. I samband med de segrarna blev Ottosson känd som "Dynamit-Otto".

  Ingår för dig som bor på hotellet:
  Logi med helpension, tränare, föreläsningar samt bad och bastu.
  Fredag-söndag, pris/person & läger från 4 720:- (ord 5 720:-).

  Ingår för dig med eget boende:
  Program enligt nedan förutom frukost & middag
  Fredag-söndag, pris/person & läger 3 500:-

  Program från 18-20 jan 2019

  Vasaloppsläger som pdf

  En personlig Vasaloppscoach hela vägen i mål!
  Boka en Vasaloppsvinnare som tränar med dig, coachar på distans och slutligen kör hela Vasaloppet med dig från start till mål. Kontakta bokningen för mer information!

  Vasaloppsläger för Företag och grupper
  Boka ett eget längdträningsläger, företag eller privat grupp. Vi specialdesignar ett upplägg efter önskemål och behov. Se erbjudande

  Som vår gäst har du fri tillgång till vårt spa med pool, bubbelpool och bastu samt våra instruktörsledda tränings/avslappningspass. I vistelsen ingår badrock och tofflor.

  Boka spabehandling
  Boka gärna din behandling i god tid inför ankomst. ring/maila 0682-41 30 30[email protected]

  Välkommen till fjälls!

  Storhogna högfjällshotell & Spa är vackert beläget vid underbara fjäll i Vemdalen. Njut i vårt prisbelönta spa, god mat och umgänge. Utanför dörren väntar skidbackar och längdspår som under sommaren är sagolika vandringleder. Varje kväll serverar vårt ambitiösa kök en fjällinspirerad 3-rätters supé/buffé i den vackra vinterträdgården.

   

  Bokningsvillkor