• flag
 • Samevistet - vår våffelstuga på fjället

  Öppettider 2021/2022

  Från och med den 18/4 är samevistet stängt. Tack alla gäster som har varit och besökt oss under denna säsong.

  Samevistet är vår mysiga våffelstuga uppe på fjället 3,5 km från hotellet. Ett perfekt utflyktsmål vintertid. Här serverar vi våfflor på eget recept, gulaschsoppa, varma och kalla drycker (vi tar kort & swish).

  Samevistet håller öppet från februari till slutet av april, se tider nedan. Extra öppet under höst och vårhelger annonseras här eller på FB. 

  Ta dig hit med vessla, skidor, skoter, snöskor eller kanske med ett hundspann i full fart! Under sommar och höst är en vandringstur till Samevistet, vidare till fäbodvallen och vattenfallen en härlig naturupplevelse. Eller utmana dig och hyr en MTB hos oss!

   

  Ta Vesslan till Samevistet

  Nu har vesslan slutat gå för denna säsong pga snöbrist. Samevistet är stängt från och med den 18/4. Tack alla gäster som besökt oss.

  Avgår från skoterparkeringen vid hotellet från klockan 11.00 och därefter med ca en halvtimmes intervall. På informationsstavlan vid vesslan finns en klocka som visar tid för nästa avgång. I händelse av bristande snötillgång för transporter på fjället körs inte Vesslan.

  Priser Vesslan: 
  Vuxen enkel 60:- ToR 100:-
  Barn enkel 40:- ToR 70:-

  Hjärtligt välkommen!

   

  För arrangemang i Samevistet:  
  [email protected]  | 0682-413030