Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Information Covid -19

  Covid-19

  Så gör vi på Storhogna Högfjällshotell & Spa i rådande situation

   

  Generellt:

  För oss är hälsa och välmående bland gäster och personal av högsta prioritet och vi vill att alla ska kunna känna sig trygga och trivas hos oss. Vi har skriftlig information till alla boende gäster gällande det uppkomna läget och hur vi hanterar situationen. Precis som tidigare så uppmanar vi våra gäster till att tvätta händerna med tvål och vatten och i annat fall använda alkogel och utöver detta följa folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi är extremt strikta med att alla som är på arbetsplatsen ska känna sig 100% frisk och detsamma gäller våra gäster. Vi har en tydlig handlingsplan för hur vi hanterar eventuellt sjuka gäster. Vi har utökat våra städningsrutiner på samtliga avdelningar. 

  Vi önskar att alla betalar sina notor direkt och försöker undvika att sätta upp på rummet, detta för att förhindra köbildning vid receptionsdisk och utcheckning.

  Vi pratar dagligen om hur vi hanterar flöden för att undvika köbildning och trängsel och är tydlig i vår kommunikation till gäst gällande detta! Vi ber om förståelse för rådande läge. 

  Vi är ett stort och rymligt hotell med många alternativ gällande gemensamma ytor och precis utanför dörren finns det fantastiska fjället med massor av frisk luft, en plats får både återhämtning och äventyr!

   Spa

  Vi begränsar antalet externa gäster i vårt bad och ser till att köbildning och trängsel inte förekommer.
  Vi begränsar våra Wellnesspass med antal anmälda personer och håller under sommaren många pass utomhus.

   Städ

  Utökade städrutiner är rådande där vi mer frekvent städar allmänna ytor och desinficerar rum vid avresa. Vi desinficerar handtag dagligen!

   Vinterträdgården

  Vi styr tydligt flödet i matsalen så att trängsel helt ska undvikas. Utökade renhållningsrutiner är gällande. Vi placerar så du har gott om utrymme. Vi har takeaway på dagens lunch och vår barmeny! Välkomna! Vi följer hela tiden myndigheternas riktlinjer och anpassar verksamheten därefter så att gäster och personal ska känna sig trygga.

   Frukost

  Vår goda frukostbuffé kvarstår där vi tydligt styr flöden med en frukosthovmästare för att undvika trängsel och köer, har ni några särskilda önskemål kring frukosten så låt oss veta! Vi har möjlighet att servera er en något mindre, men god frukost på rummet, meddela receptionen dagen innan så hjälper vi till!

   Receptionen

  Incheckning sker utomhus vid stora ankomstdagar där vi förbereder er ankomst i kuvert med information och nyckel.

   Hotellet

  Vi kan dessvärre inte erbjuda pingisspel under denna period, däremot finns fjället som en stor lekplats, kom förbi oss om du vill ha tips!