Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Lediga tjänster

  och säsongsjobb på Storhogna

  Jobba som säsongare hos oss!
  Som säsongare hos oss har du många förmånliga personalerbjudanden på bl a liftkort, sportkläder och sportutrustning. Vi erbjuder delat boende i trivsamma personalbostäder. Vi som jobbar här är ett välkomnande team som tillsammans skapar fina minnen och upplevelser för våra gäster.

  Bra personalförmåner
  Vi erbjuder personalboende och fina förmåner. Vi utbildar kontinuerligt våra medarbetare inom bl a dryckeskunskap och service. Hotellet ligger nära Klövsjö och Vemdalen och endast 11 mil från Östersund. Kommunikationerna till/från södra Sverige under vintersäsongen är mycket bra.

  Om oss
  Storhogna Högfjällshotell & Spa är en unik fjällanläggning som bjuder på upplevelser och aktiviteter året runt. Med högfjället precis utanför dörrn ges möjlighet till en aktiv fritid; under vintersäsongen i backen eller längdspåret och under sommar-höst vandring, cykling, fiske, paddling mm.

  Snabbfakta:

  - Hotellet är beläget i Vemdalen, på gränsen till kalfjället 755 m.ö.h.
  - Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar.
  - I vår matsal Vinterträdgården (140 platser) serverar vi en fjällinspirerade à la carte meny och kvällens 3-rättersmiddag. Vår dryckeslista innefattar fler än 100 olika vinproducenter. Vi har även en fin vinkällare där vi brukar ordna vinprovningar.
  - Vi arrangerar Konferens/Event/Fest/Bröllop
  - Vi driver vi även Samevistet våffelstuga på högfjället samt Fjällvistet för mindre möten,  bastuupplevelse samt bröllopssvit. 
  - Sport & Eventhuset inhyser Café 755, skiduthyrning/skidskola och sportbutik.
  - Storhogna skidlift ligger i anslutning till hotellet och längdspår i toppkvalitet på högfjället.
  - Vi är Vasaloppscertifierat och ingår i Svenska Spahotell.

  Se vår aktuella lediga jobb nedan eller skicka en spontanansökan till vår Platschef:
  Emma Lundin e-post: [email protected]