Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Frukostansvarig till Storhogna

  Vi söker en frukostansvarig till vårt serveringsteam där du blir ansvarig för frukostserveringen och ditt eget frukost och konferensteam.

  Arbetsuppgifterna består av planera och organisera hotellets frukostar efter gästantal. Tillse att allt som ingår i frukostbuffén finns på plats, ser trevligt ut och alltid är påfyllt. Du leder och fördelar arbetet mellan dig själv och dina medarbetare. Du välkomnar gästerna och ser till att de får vad de önskar och att det till var stund är snyggt och rent i matsalen. Vidare ansvarar du för konferensgästernas kaffepauser, samt uppstart av servering av dagens lunchbuffé.

  Vi tror att du som söker tjänsten har erfarenhet från liknade arbetsuppgifter, är självklart morgonpigg, stresstålig, social och har god organisationsförmåga.

  Du är en lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter och har en utpräglad "Can do!" attityd och sätter gästen i fokus.

  Vi ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas inom branschen. Kassavana och serveringserfarenhet är meriterande. Arbetstiderna är främst dagtid.
  Vi kan vid behov erbjuda personalboende.


  Vi ser fram emot att höra ifrån dig och bifoga gärna ditt CV och gärna en bild till din ansökan!
  Goda förutsättningar för rätt person att få en tillsvidareanställning.

  Anställning/Varaktighet 
  Från per omgående till maj 2020, alternativt vintersäsong från dec 2019 till apr 2020.

  Välkommen med din ansökan via epost: 
  Emma Lundin Platschef, [email protected]