Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Kökschef

  Kökschef till Storhogna Högfjällshotell & Spa

  Vi söker en engagerad och motiverad Kökschef som vill bibehålla det vi byggt upp, förädla och vidareutveckla vårt gastronomiska utbud.

  Om Kökschefs tjänsten hos oss

  Som Storhognas Kökschef ansvarar du för kökets ekonomi, med budget, prognos och uppföljning, det är ditt ansvar att rekrytera, schemalägga och utveckla ditt köksteam Du ansvarar för menykomponering, hotellets totala matutbud och dess presentation. Ditt ansvar är att leda och utveckla köksteamet. Inköp för din avdelning ingår i dina arbetsuppgifter.

  Vi söker dig som har god erfarenhet från att leda, driva och utveckla en organisation, i köket är vi ca 5-15 personer (beroende på säsong). Vi har flera restauranger och ”visten” i vår verksamhet

  Dina Kvalifikationer och din personlighet
  Du är glad, är en stolt yrkesman / kvinna med visioner.

  Vi söker dig som har en genuin passion för mat och som vill utveckla vår verksamhet tillsammans med oss. Du är självgående, innovativ och stresstålig och kan höja ett redan framgångsrikt kök till ännu högre höjder! Som ledare är du engagerad, tydlig och organiserad.  Du har god kunskap i köksekonomi och personalplanering. Du ska vara en utmärkt kock med fantasi, entusiasm och intresse kring matkonsten, samtidigt som du är en erfaren och kompetent ledare.

  Denna tjänst är en spännande utmaning för dig med drivkraft och vilja! Stort utrymme att förändra och utveckla verksamheten finns, och kreativitet, innovation och trendmedvetenhet premieras.

  Du rapporterar till platschefen och kommer arbeta nära vår restaurangchef för att tillsammans skapa en stark restaurangdivision. Din tjänst innebär även att du aktiv deltar i hotellets ledningsgrupp som består av 8 personer.

  Tjänsten är en tillsvidaretjänst med möjlig start omgående alternativt 20/7-2019.

  För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta;

  Charlotte Mannerson, VD/ delägare (070-7310370)

  Välkommen med din ansökan till Charlotte Mannerson [email protected] /

  Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser året runt i en fantastisk miljö! 
  Storhogna Högfjällshotell & Spa erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet till en vintersäsong i backen eller i spåret och en sommarsäsong med vandring, cykling eller någon annan fartfylld aktivitet. Nära till fjället men även till Klövsjö, Vemdalen och 11 mil från Östersund. Vi håller stängt 26/5-26/7.