Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Längdskidlärare till Storhogna

  Vi söker skidlärare med inriktning mot längd för både vuxna och barn både i grupp och privatlektioner. Även en del jobb i skiduthyrning och sportshop ingår liksom barnaktiviteter både inomhus och utomhus med hotellets barnfigur Plupp.

  Vi söker dig som är öppen, lyhörd och ansvarsfull som person, trivs med arbete i högt tempo och ser utmaningar som möjligheter. Vi söker dig som har utbildning alternativt arbetserfarenhet från skidskola längd.

  Hotellet har många förmånliga personalerbjudanden på bl.a. liftkort, sportkläder och sportutrustning. Vi erbjuder delat boende i trivsamma personalbostäder.

  Arbetstid/Varaktighet
  Början av december - Påsk 2020

  Om Storhogna
  Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning på gränsen till kalfjället med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår.

  Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla discipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events.


  Du som är intresserad skickar in din ansökan så fort som möjligt. Vänligen bifoga CV.
  Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected]

  Kontaktpersoner
  Sportchef, Krister Hallberg 070 - 269 61 96

  Vi har personalboende.
  Varmt välkommen med din ansökan!