Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Restaurangchef

  Restaurangchef till Storhogna Högfjällshotell & Spa

  Storhogna Högfjällshotell & Spa är en unik fjällanläggning i ständig utveckling, beläget vid foten av kalfjället i det expansiva Vemdalen. Vi söker nu en driftig Restaurangchef som kan leda och utveckla vår restaurangverksamhet.

  Kvalifikationer och personlighet 
  Vi välkomnar dig som har god erfarenhet från att leda och driva en organisation, ca 10-20 personer beroende på säsong med flera restauranger och ”visten”. Som ledare är du engagerad, tydlig och organiserad samt har ett gott ekonomiskt sinne och är en säljande person. Du är självgående, innovativ och stresstålig och vill vara med att utveckla vår restaurangavdelning.

  Du har några års erfarenhet från arbetsledande ställning och har den rätta känslan för vad som krävs för att leverera service som ligger i tiden och i nivå med gästens förväntningar. Samarbetsförmåga är av stor vikt då du dagligen samarbetar med övriga avdelningar på hotellet. 

  Denna tjänst är en spännande utmaning för dig med drivkraft och vilja! Stort utrymme att förändra och utveckla verksamheten finns, och kreativitet, innovation och trendmedvetenhet premieras.

  Om tjänsten
  Som Storhognas restaurangchef ansvarar du för hela servisteamet, du samarbetar nära med kökschef och försäljningsteamet. Som restaurangchef är du aktiv i hotellets ledningsgrupp.

  Arbetstid/Varaktighet 
  - Tillsvidaretjänst från säsongstart 1/12, eller senare.

  Ansökan 
  För mer information kontakta VD Charlotte Mannerson, 070-7310370.
  Vi ser fram emot din ansökan som du skickar till [email protected]nerson.se

  Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!