Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Restaurangchef

  Restaurangchef till Storhogna Högfjällshotell & Spa

  Storhogna Högfjällshotell & Spa är en unik fjällanläggning i ständig utveckling, beläget vid foten av kalfjället i det expansiva Vemdalen. Hotellet var först i fjällen med Spa, har en stor vinterträdgård och under trädkronorna ligger bar, restaurang med nära anslutning till vårt poolområde. Mittemot hotellet, med ski in och ski out möjlighet, ligger backar och spår. Vårt nya Sport och Eventhus erbjuder skiduthyrning skidskola och café. Ett Fjällviste med exklusiv bastu och brasrum samt Samevistet, våffelstuga på fjället ingår också i vår anläggning.
  Hotellet har 53 rum och håller öppet 10 månader om året.
  Nu vill vi hitta dig som på permanent basis driver anläggningens restaurangverksamhet och är med och utvecklar Storhogna Högfjällshotell och Spa.

  Ditt uppdrag
  Storhogna Högfjällshotell & Spa söker en driftig Restaurangchef som kan leda och utveckla restaurangverksamhet in i framtiden. Hotellet har idag en blandning av privat och företagsbesökare i sin dagliga verksamhet samt mindre och större arrangemang så som bröllop och event.

  I denna roll är du en mycket viktig del av verksamheten och dina arbetsuppgifter är bland annat att:
  • se till att de olika verksamheterna i de olika restaurangerna fungerar
  • tillse att kunderna får lite mer än vad de har förväntat sig i upplevelsen
  • ha ansvar över budget och resultat för din del av verksamheten
  • personalansvar över teamet som idag består av 10 - 20 personer, se till att alla trivs och känner att det finns en närvarande chef
  • rekrytera, utbilda och utveckla personal
  • ingå i ledningsgruppen och rapportera till platschefen

  Arbetet är utspritt på de olika verksamheterna; vinterträdgården, kopparsalen, café ski in-ski-out, samevistet (våffelstuga på fjället), fettjan, sport och eventcentret och kalles källare.

  Din profil
  För att passa till denna tjänst har du minst 2 års erfarenhet av arbetsledande roller i restaurangverksamheter i kombination med evenemang och konferenser.
  Du som trivs med att vara operativ och coacha ditt personalteam dagligen kommer att passa i denna roll.
  Har du erfarenhet av att arbeta i en säsongsbetonad verksamhet och då gärna i fjällmiljö kommer det att vara mycket meriterande.
  Som person är du prestigelös och serviceinriktad. Du är duktig på att få ditt team att växa och tycker om att arbeta med uppföljningar på ett strukturerat sätt.
  Du samarbetar tätt med de andra avdelningscheferna på anläggningen och har hela tiden möjlighet att komma med idéer för att skapa spännande restaurang och eventupplevelser för gästerna.

  Vi erbjuder
  Vi erbjuder en spännande arbetsplats där det är utrymme för utveckling och möjligheter att vara med och styra restaurangverksamheterna. Du är en viktig del i ledningsgruppen som tillsammans driver anläggningen mot nya målsättningar.
  Storhogna Högfjällshotell & Spa är en trygg arbetsgivare som har kollektivavtal.
  Att varje dag få jobba i Vemdalens vackra fjällmiljö och ha närhet till ett av Sveriges finaste längdspår och skidbackar får du som en bonus.
  Tillträde sker 6 juli eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

  I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen vänligen kontakta Pointpeople, Jenny Bohm på [email protected] eller 070-530 80 13.

  Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.