Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Sous-chef

  Du är tillsammans med vår kökschef ansvarig för köket. Du kommer att leda och planera arbetet för dina medarbetare på ditt skift. Som Sous-chef är du tillsammans med kökschefen ytterst ansvarig för att den mat vi serverar uppfyller våra kvalitetskrav. Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar.

  Vi välkomnar dig med erfarenhet som Sous-chef eller flerårig kock med goda dokumenterade ledaregenskaper. Du är organiserad, noggrann, stresstålig, vill vara med att utveckla vårt kök och har en stark känsla för gästen i fokus.

  Du önskar alltid att överträffa förväntningar, inspirerar och söker effektiva vägar att nå ditt mål. Med entusiasm, nytänk, flexibilitet och ordning & reda blir du en tillgång i vårt kök.

  Vi har personalboende.

  Arbetstid/Varaktighet 
  20/7 2019, tillsvidare tjänst alternativt säsongsanställning

  Lön 
  Enligt avtal

  Kontaktpersoner 
  Emma Lundin, Platschef  [email protected] 

  Ansökan 
  Ansökningar behandlas löpande så vänta inte med din ansökan.

   

  Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser året runt i en fantastisk miljö! Med en förstklassig restaurang, serveras fjällinspirerad mat i en grönskande miljö i vår Vinterträdgård. Storhogna Högfjällshotell & Spa erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet till en vintersäsong i backen eller i spåret och en sommarsäsong med vandring, cykling eller någon annan fartfylld aktivitet. Nära till fjället men även till Klövsjö, Vemdalen och 11 mil från Östersund.