Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Souschef till Storhogna

  Vi erbjuder en ledig tjänst som Souschef till vår hotellanläggning i Vemdalen. Du är tillsammans med vår kökschef ansvarig för köket och leder/planerar arbetet för dina medarbetare på ditt skift. Som Souschef är du tillsammans med kökschefen ytterst ansvarig för att den mat vi serverar uppfyller våra kvalitetskrav. Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar.

  Vi välkomnar dig med erfarenhet som Souschef eller flerårig kock med goda dokumenterade ledaregenskaper. Du är organiserad, noggrann, stresstålig, vill vara med att utveckla vårt kök och har en stark känsla för gästen i fokus.

  Du önskar alltid att överträffa förväntningar, inspirerar och söker effektiva vägar att nå uppsatta mål. Med entusiasm, nytänkande, flexibilitet och ordningssinne blir du en stor tillgång i vårt kök.

  Personalboende finns nära hotellet.

  Ett plus är om du tycker om livet i fjällen och har intresse att utöva vintersport och friluftsliv. 

  Anställning/Varaktighet 
  Från per omgående till maj 2020.

  Välkommen med din ansökan via epost: 
  Charlotte Mannerson, [email protected]

   

  Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser året runt i en fantastisk miljö! Med en förstklassig restaurang, serveras fjällinspirerad mat i en grönskande miljö i vår Vinterträdgård. Storhogna Högfjällshotell & Spa erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet till en vintersäsong i backen eller i spåret och en sommarsäsong med vandring, cykling eller någon annan fartfylld aktivitet. Nära till fjället men även till Klövsjö, Vemdalen och 11 mil från Östersund.