Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Spaterapeut/ Massageterapeut/ Hudterapeut

  Välkommen att stärka vårt team uppe i spaavdelningen!

  Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser året runt i en fantastisk miljö! Vi erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet till en vintersäsong i backen eller i spåret och en sommarsäsong med vandring, cykling eller någon annan fartfylld aktivitet. Nära till fjället men även till Klövsjö, Vemdalen och 11 mil från Östersund. 

  Tycker du om att leverera fantastisk gästservice? Tycker du om att att bo och verka i vacker fjällmiljö? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Storhogna Högfjällshotell och Spa! Vi är ett genuint högfjällshotell med stort utbud - det är vår styrka. Din styrka skall vara att förmedla vår känsla till gamla och nya gäster!

  Vi tror att du som söker tjänsten är utbildad hudterapeut/Spaterapeut eller massageterapeut och har ett brinnande intresse för spa, hälsa och service. Vi uppskattar om du även har erfarenhet som instruktör för träningspass.

  Du är en driven lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter och har en utpräglad "Can do!" attityd. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas inom branschen. 

  Vi använder oss av prisbelönta Maria Åkerberg i våra behandlingar.

  Vi erbjuder personalboende och förmånliga personalerbjudanden på bl a liftkort, sportkläder och sportutrustning.

  Vi ser fram emot att höra ifrån dig och bifoga gärna en bild till din ansökan!

  Anställning/Varaktighet 
  Omgående -maj
  alternativt kortare perioder. Återkom för mer information!

   

  Välkommen med din ansökan via e-post: 
  Emma Lundin, platschef, [email protected]