Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Våra Systerhotell

  Storhogna har tre systerhotell med bästa läge på Östermalm - tillsammans bildar vi en trevlig hotellfamilj och erbjuder någonting passande för alla. Har du en affärsresa till Stockholm? Vill du besöka stans många sevärdigheter och bo på bästa läge? 

  Clarion Collection Hotel Wellington

  Det lilla hotellet med den varma känslan – ett affärshotell med 60 rum på Storgatan 6 i Stockholm. Wellington har nyrenoverade rum, en mysig lobby med reception och bar där det är trevligt och bekvämt att både arbeta och umgås. Förutom en fantastisk frukost så bjuder vi även alla våra gäster på en kvällsbuffé på kvällarna som ingår i priset.

  Pärlan Hotell - Wellingtons Gästvåning

  Vårt minsta hotell med 9 rum, här är det lugnt och känns nästan som ”hemma”.  En Östermalmsvåning på 300 kvm på Skeppargatan 27 – perfekt för dig som enskild gäst, eller mindre sällskap/grupper som önskar bo och konferera i avskildhet. Ligger på passande avstånd, endast ett stenkast ifrån Wellington, på en tvärgata från Storgatan

  Med fantastiskt läge på fashionabla Strandvägen ligger Hotel Esplanade, med utsikt över Nybroviken och vattnet. Ett anrikt hotell i Art Nouveau stil från 1910. Våra 34 rum är rymliga med högt i tak, knarrande parkettgolv och individuell inredning. Med sin historia och arkitektur har hotellet genom åren lockat återkommande gäster som många kallar Esplanade för sitt andra hem.