Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Bröllop i Fjällen

  Fira bröllop i fjällen, livets mest romantiska dag.

  Hur ser ditt drömbröllop ut? Frostigt vinterbröllop, eller färgsprakande höstbröllop? Vigsel på fjället, i en tältkåta, i Sport & Eventhuset eller i en närliggande kyrka?

  Åka släde, hundspann, skoter eller varför inte tolka efter Snövesslan efter vigseln? Här sätter endast fantasin gränserna för vad ni vill ska ingå i ert bröllopspaket.

  Oavsett om ni önskar ett litet och intimt bröllop eller vill anordna en storslagen bröllopsfest med familj och vänner, är ni i trygga händer. Vi välkomnar både större och mindre bröllopsarrangemang.

  Vinterträdgården tillsammans med vår Kopparsal har plats för upp till 220 bröllopsgäster. Hotellet har 53 rum och sängplatser för upp till 158 gäster.

  Se våra populära bröllopspaket här.

  Utblick foto Micke Andersson är en av våra duktiga samarbetspartners vid bröllop. 
  www.fotograf-vemdalen.se
  http://fotograf-hudiksvall.se/blog/

  Här finns en välrenommerad restaurang, fint Spa och underbar fjällnatur utanför dörren. Kombinationen av fjällvärldens skönhet och de bekvämligheter, den service och den kvalitet vi kan erbjuda garanterar en glädjefylld, romantisk och lyckad dag. 

  Passa på att boka Fjällvistet för övernattning - vår bröllopssvit vid foten av fjället med privat bastu och härligt utomhusbubbelkar.

  För mer information om bröllop ber vi dig kontakta [email protected] eller 
  ring oss på 0682-413030
  .

  Se vårt bröllopsgalleri nedan för inspiration: