Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Dryck

  I vår dryckeslista hittar du all vår dryck, vi jobbar ständigt med att hitta goda och anpassade drycker till maten som serveras i våra matsalar Vinterträdgården och Kopparsalen.

  Alkoholfritt
  I år har vi breddat vårt alkoholfria utbud då efterfrågan är stor. Vi har god äppelmust, rabarbernektar, smakrik öl och viner utvalda med stor omsorg både stilla och mousserande. Givetvis har vi även satt ihop dryckespaket för att matcha menyerna.

  Vin
  Alla våra viner är handplockade och noga utvalda, alla dessa har en egen historia att berätta, kanske kring ursprung, vinmakaren eller tillverkningen.

  Gällande våra viner så har vi viner från ca 100 olika producenter, vi använder oss gärna av biodynamiska eller ekologiska viner i den mån det går. – Här finns något för alla, klassisk Chablis, bubblande Champagne från bl.a. Drappier och Louis Roederer. Elegant Bourgogne från Sylvain Cathiard & Fils eller kralliga kultviner från USA från exempelvis Harlan Estate och Sine Qua Non.

  Öl
  Vi har ett stort utbud av öl av olika slag. Vi handlar det mesta lokalt från KGB, Klövsjö Gårdsbryggeri och Jämtlands Bryggerier.