Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Barnens Skidskola

  Barnen älskar Plupps skidskola!

  Alla kan lära sig att åka skidor! Men det är lättast när man är liten. Lägger man grunden då kan man fortsätta utvecklas hela livet. Här hos oss får ni den rätta starten, det ser vi på leendet hos både barnen, föräldrarna samt skidlärarna. Kontakten mellan barn & skidlärare är alltid god i våra smågrupper, vilket gör att det blir en trygg & rolig upplevelse att gå i vår skidskola.

  - v 2 - v 15 gruppskidskola måndag - fredag

  - v 16 (påsk) gruppskidskola måndag - torsdag samt fredag ​​- söndag

  - v 17 gruppskidskola måndag - fredag 

  Privatlektioner i både alpint, snowboard och längd för barn kan bokas alla dagar.

  PLUPP GRÖN  från 4 år kl. 9.15-10.15
  I den här gruppen rekommenderar vi att du fyllt 4 år. I en liten grupp med jämnåriga får barnen att lära sig att stanna, svänga och åka lift. Förkunskapskrav: Inga, förutom att du kan vara ifrån föräldrarna hela lektionen.

  PLUPP BLÅ  från 5 år kl. 10.30-11.30
  En grupp för barn som redan kan stanna och åka knapplift. Barn i den här åldern har ofta lite för att komma ner för backarna därför jobbar vi med att lära dem att kontrollera fart.

  PLUPP RÖD  från 7 år kl. 10.30-11.30
  För barn som redan kan bromsa, stanna och svänga i röda backar. Vi åker i alla backar med fart och glider ut på äventyr utanför den pistade nerfarten. Vi övar på att åka med parallella skidor samt lär oss små tricks på skidorna.

  SKIDKOMPISARNA SVART  från 9 år kl. 10.30-11.30
  Du går överallt med bra fart och parallella skidor. tillsammans med Storhognas coola skidlärare, tränar du att bl.a. att kanta skidorna ordentligt, kör i liten hopp och åka offpist. En vecka full med skoj tillsammans med nya skidkompisar på Storhogna. 

  Prislista 18/19 Gruppskidskola  1 tim.

  3 dagar - 580: -
  4 dagar - 690: -
  5 dagar - 755: -

  Privat
  1 timme. 1 pers. 585: -, 175: - tillkommande person
  2 tim. 1 pers. 1025: -, 305: - tillkommande person

  Kontakta oss gärna så kan vi tillsammans hitta de bästa alternativen för er.

  Storhognas Sport & Eventhus erbjuder skiduthyrning, skidskola, skipass, skidverkstad, sportshop och Café. 
  Boka din  skidutrustning ,  skidskola  skipasseller  vallaservice  direkt med oss ​​online eller maila / ring:  [email protected]  /  0682-413037 .