Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Vuxnas skidskola

  Vi erbjuder skidskola i Vemdalen och Klövsjö-Storhogna området för slalom, längdåkning, snowboard och telemark för alla kategorier av åkare, från nybörjare till avancerade. Välj mellan privatlektion eller grupplektioner. Våra instruktörer är utbildade inom alpint och längdåkning och hjälper dig att ta din skidåkning till nästa nivå.

  Privatlektioner Alpint

  Alpint
  Känner du dig osäker i backen? en lektion tillsammans med en skidlärare kommer att byta osäkerheten mot glädje över att kunna känna kontrollen i backen. Vi skräddarsyr och hjälper dig att utveckla din åkning.

  Snowboard

  Om du är nybörjaren fokuserar vi på att skapa grundläggande kontroll över brädan så att du kan ta dig ner för backen på ett säkert sätt. För dig som redan kan ta dig kontrollerat ner för backen så kommer vi  kunna lära dig många små roliga trix samt åka med skärande sväng.

  Telemark
  Tillbaka till rötterna och den vackra telemarkssvängen. För varje år är det allt fler som upptäcker glädjen i att åka telemark. Första steg är att ta en lektion och lära sig grunden för en mjuk telemarksväng.

  Priser  2018-2019

  Privat 1 timme. 1 pers. 585: -, 175: - tillkommande person

           2 tim. 1 pers. 1025: -, 305: - tillkommande person

        Halvdag 1 pers. 1470: -, 375: - tillkommande person

        Heldag 1 pers. 2675: -, 535: - tillkommande person 

  Vid 2 tim / halv. Privat och privat boende ingår ingår i hotellets bad, bastu och poolanläggning i priset.

  Kontakta oss gärna så kan vi tillsammans hitta de bästa alternativen för er.

   

  Carving Gruppteknikpass 

  Ta din skidåkning till nya nivåer! Häng med våra professionella instruktörer och förbättra dina färdigheter under ett intensivt och inspirerande teknikpass tillsammans med andra i en grupp med skidåkare på samma nivå.

  Från v. 7 - v. 17. Från 15 år och uppåt. Max 8 pers / pass

  Måndag 15.00-16.00
  Carving från grunden. Ett perfekt pass för dig som vill lära dig åka med skärande sväng i lätta backar. Vårat mål är att kunna sluta sladda i lätta backar och istället känna hur skidorna bara svänger nästan av sig själva.   Förkunskapskrav:  Du åker blåa backar med glädje.        Pris 200: -

  Onsdag 14.00-16.00
  Carving med fart. Detta pass är för dig som vill lära dig utnyttja skidans carvingeffekt till fullo. Två timmar intensiv skidåkning med våra kunnigaste instruktörer gör att du kommer bli "kär i att åka på skär".
  Förkunskapskrav: du står på i lättare backar och vill kunna behärska branta backar med stil. Pris 350: - 

  Storhognas Sport & Eventhus erbjuder skiduthyrning, skidskola, skipass, skidverkstad, sportshop och Café. 
  Boka din  skidutrustning ,  skidskola  skipass eller  vallaservice  direkt med oss ​​online eller maila / ring:  [email protected]  /  0682-413037 .