Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Kroppsbehandlingar

  Våra kroppsbehandlingar är sköna och välgörande. Vi rengör, ger massage och lägger underbara och njutningsfyllda masker.

  Tillval till din kroppsbehandling:
  Lätt makeup 225:-

  Antistress

  60 minuter. Gästernas favorit! Behandlingen inleds med avslappnade ryggmassage, sedan följer en skön och harmonisk ansiktskur inklusive massage av ansikte, armar, händer och skalp. En riktigt "må bra" behandling som kommer göra dig totalt avstressad. Finns som duobehandling.
  Fre-Sön & röda dagar 1065:-
  Mån-Tors 965:-

  Storhognas Gyllene Droppar 60 min

  I denna harmoniska helkroppsmassage använder vi oss av essentiella och stärkande växtoljor. Välj mellan balans, avslappning eller energi.
  Fre-Sön & röda dagar 1250:-
  Mån-Tors 965:-

  Storhognas Gyllene Droppar 80 min

  I denna harmoniska helkroppsmassage använder vi oss av essentiella och stärkande växtoljor. Välj mellan balans, avslappning eller energi. I den här behandlingen ingår även ansiktsrengöring, stimulerande/dränerande massage, ansiktsmask och avslutande produkter
  Fre-Sön & röda dagar 1350:-
  Mån-Tors 1250:-

  Storhogna Mannen

  60 minuter. Behandlingen för honom. Inleds med en skön ryggskrubb som följs av rygg- och axelmassage. Därefter en avkopplande ansiktsbehandling; rengöring, peeling, skalp- och ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande produkter. Finns som duobehandling
  Fre-Sön & röda dagar 1065:-
  Mån-Tors 965:-

  Fjällskrubb 60 min

  Kroppsskrubb med massage som effektivt tar bort döda hudceller och gör huden mjuk och len samt arbetar djupverkande på musklerna. Behandlingen avslutas med en återfuktande kroppslotion.
  Fre-Sön & röda dagar 1065:-
  Mån-Tors 965:-
  Kroppsbehandling storhogna spa

  Helheten 60 min

  En lyxig kroppsbehandling från topp till tå; kroppspeeling, återfuktande kroppsinpackning, skalpmassage. Totalt välbefinnande! Avslutas med ett glas vin eller alkoholfri dryck.
  Fre-Sön & röda dagar 1250:-
  Mån-Tors 965:-

  Helheten 80 min

  En lyxig kroppsbehandling från topp till tå; kroppspeeling, återfuktande kroppsinpackning, skalpmassage. I behandlingen även en uppfräschande ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmassage och ansiktsmask. Totalt välbefinnande! Avslutas med ett glas vin eller alkoholfri dryck.
  Fre-Sön & röda dagar 1350:-
  Mån-Tors 1250:-